Over ons

Welkom bij Quality Design & Services. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, dat is opgericht in 2014, met een no-nonsens cultuur. Wij hebben een ruim assortiment occasions van diverse merken.

Occasions

Een nieuwe auto is vaak erg duur en daarnaast wordt er de eerste 4 jaar het meeste op een nieuwe auto afgeschreven. Waarom een nieuwe auto kopen als een occasion wel betaalbaar is? Wij van QD&S vinden dat autorijden betaalbaar moet blijven. Of u nu een fanatiek autoliefhebber bent of u ziet een auto als een functioneel goed. Bent u opzoek naar iets speciaals? Dan helpen wij u daar graag bij. Wij zijn een RDW erkend autobedrijf en wij zijn er voor alle soorten autorijders. Wij vinden het belangrijk dat u een occasion rijdt waarin u zich goed voelt en voldoet aan uw wensen.

Service

Uw huidige auto bij ons inruilen is ook altijd bespreekbaar. Ook servicebeurten, APK of het vervangen van de distributieriem kunnen wij voordelig voor u (laten) verzorgen. Kortom alles is bij ons bespreekbaar.

Bij ons betaald u geen extra kosten zoals afleverkosten of servicekosten. Ook schrijven wij de aangekochte auto gratis op uw naam. Wij bieden de mogelijkheid om veilig met PIN bij ons te betalen. De kwaliteit van uw klantbeleving is waar wij voor staan.